3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea va merge direct la baraj

Universitatea va merge direct la baraj

Formatia de volei masculin a Universitatii Craiova a ramas in continuare singura echipa din seria Sud-Vest care s-a inscris in campionatul Diviziei B. Dupa sedinta comisiei de competitii, care a avut loc marti, si dupa discutiile purtate miercuri de catre tehnicianul oltenilor, Dan Pascu, cu reprezentantii Federatiei Romane de Volei, s-a ajuns la concluzia ca voleibalistii din Banie nu vor avea cu cine sa joace in Divizia B.

Ca urmare, mai mult ca sigur ca primele meciuri oficiale al Universitatii vor fi cele din 11 si 16 mai, in barajul pentru revenirea in liga secunda (A2).

„Pina acum, in toate cele patru zone, cit are Divizia B, s-au inscris doar trei echipe noi si inca doua din Moldova, Iasul si Vaslui, asa ca nu vom avea adversari pina in baraj. Seful de la competitii mi-a spus ca va mai avea loc o sedinta a Consiliului Director si o Adunare Generala, la jumatatea lunii martie, dar este putin probabil sa intervina altceva. Pentru ca, daca pina acum nu s-a inscris nimeni, este greu de crezut ca va mai aparea vreo echipa de acum inainte“, a explicat Dan Pascu.

„Nu ramine decit sa ne pregatim cit mai bine si sa gasim parteneri pentru amicale, pentru ca avem nevoie si de ceva jocuri inainte de partidele din baraj“, a completat Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS