21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVasile Miriuta a renuntat la cariera de jucator

Vasile Miriuta a renuntat la cariera de jucator

Vasile Miriuta, fostul international maghiar de origine romana, transferat recent la echipa de fotbal Kispest-Honved Budapesta, din liga a doua, s-a despartit de aceasta dupa doar 25 de minute din primul antrenament. Noua achizitie a lui Honved a schimbat citeva replici dure cu antrenorul Galhidi Gyorgy, iar acesta l-a trimis la vestiare. Incidentul l-a afectat atit de tare pe Miriuta, incit imediat a comunicat conducerii echipei sa nu mai conteze pe serviciile sale, anuntind ca, dupa cele intimplate, nu doreste sa mai joace fotbal.

Suporterii lui Honved au primit vestea cu sentimente confuze deoarece Miriuta ar fi fost util echipei, insa aproape toti au fost de parere ca nu este permis ca un jucator sa il contrazica pe antrenor.

Vasile Miriuta si-a reafirmat decizia de a se desparti de Honved: „Deja i-am comunicat directorului tehnic Gal Laci ca totul s-a terminat. Nu mint, am vrut sa ajut aceasta echipa. De departe, as fi primit cel mai mic salariu din toata cariera mea de fotbalist si, chiar daca am avut si alte oferte, mi-am zis ca voi juca doar la Honved. Dar acest incident m-a afectat foarte mult si am decis sa nu mai joc fotbal. Nu sint suparat pe nimeni, nu vreau scandal, vreau sa plec in liniste. Imi cer scuze fata de suporteri. Am licenta B de tehnician si ori voi antrena, ori voi deveni agent de jucatori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS