16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei echipe de marca au parasit competitia

Trei echipe de marca au parasit competitia

Atletico Madrid, Celta Vigo si Valencia, trei formatii de marca ale fotbalului iberic, au parasit Cupa Spaniei dupa faza sferturilor de finala.

Echipa la care evolueaza romanul Cosmin Contra, Atletico Madrid, avea de remontat un 0-4 din tur si a condus multa vreme, dupa golul lui Torres (’13), dar pe final, si in urma eliminarii lui Lequi (’69), a primit doua goluri de la Sevilla, in numai doua minute. Contra, care a primit un cartonas galben in minutul 22, a inceput titular, dar a fost schimbat la pauza cu Ortiz.

Chiar daca a invins cu 1-0 Celta Vigo nu a reusit sa se califice in disputa cu Alaves, din liga a doua, in timp ce Real Madrid s-a impus si la Valencia, cu 2-1, dupa ce-si adjudecase prima mansa, cu 3-0.

Rezultate din sferturile de finala ale Cupei Spaniei: Atletico Madrid – FC Sevilla 1-2 (in tur: 0-4) – Au marcat: Fernando Torres ’13 / Julio Baptista ’80, Dario Silva ’81);

Celta Vigo – Alaves 1-0 (in tur: 2-4) – A marcat: Gustavo Lopez ’69;

Valencia – Real Madrid 1-2 (in tur: 0-3) – Au marcat: Francisco Xisco ’73 / Raul ’14, Zidane ’90.

In cadrul aceleiasi faze a Cupei Spaniei, aseara s-a disputat partida dintre Real Zaragoza si Barcelona. In meciul tur, Zaragoza a cistigat cu 1-0, chiar pe stadionul catalanilor, „Camp Nou“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS