13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRazboi impotriva conducerii Universitatii

Razboi impotriva conducerii Universitatii

Fanii craioveni ataca din nou conducerea Universitatii. Suporterii alb-albastrilor nu mai au rabdare, doresc rezultate imediate si vor protesta impotriva campaniei de achizitii facuta de Stiinta in aceasta iarna. Nemultumirea lor este ca inca nu s-a adus nici un atacant de valoare. „Vrem performanta la Universitatea, nu declaratii sforaitoare. Staicu sa se potoleasca cu aberatiile de tot genul pe care le spune. Sa aduca fotbalisti si sa nu vinda pe nimeni!“, a spus ieri unul dintre liderii galeriei oltene, Irinel Coanda. „Charly“, primul om al brigazii „Sezione Ultra“, impreuna cu membrii gruparii, dar si cu alti suporteri adevarati ai Stiintei care fac parte din alte brigazi au declarat ieri razboi actualilor conducatori ai Universitatii.

„Dinel este Netoiu doi!“

Dupa intilnirea saptaminala, care a avut loc aseara, suporterii au hotarit ca, incepind de astazi, sa puna bannere la club, sa le faca vizite, mai putin protocolare, oficialilor craioveni, in care sa le ceara socoteala: „Luam foc! Asa nu se mai poate. Spun ca vor performanta, dar nu se vede nimic! Ne-am saturat ca, de atitia ani, toti cei care conduc echipa sa faca doar promisiuni! Apoi, sa se laude ca au salvat echipa de retrogradare! Daca nu sint in stare sa duca Universitatea in frunte, sa ne lase!“, a mai spus Charly. Acesta a adaugat: „Cind Netoiu a luat echipa de la Ilinca, a promis multe, dar nu a facut nimic, decit propriile interese. Asa face si Staicu. Pentru noi, in acest caz, Dinel este Netoiu doi! Daca nu inceteaza cu declaratiile sforaitoare si nu face treaba, ii vom aplica acelasi tratament. Nu vom mai avea rabdare, vrem totul imediat. Cum am scapat de Netoiu, vom scapa si de el!“. Dorinta „tifossilor“ este ca, in aceasta perioada, Staicu sa aduca fotbalisti de valoare la echipa, „nu luati de pe internet!“

„Cum sa vina fotbalistii?“

Fanii Universitatii s-au saturat de Staicu si compania si „au luat foc“, mai ales dupa declaratia patronului craiovean, conform careia „Vind echipa cui imi da sase milioane de euro!“. Acestia se intreaba: „Cum sa mai vina fotbalistii la Universitatea daca Staicu e primul destabilizator? Cine e prost sa vina acolo unde incertitudinea e in floare? Vrea performanta sau afacere?“, au fost intrebarile suporterilor Universitatii.

Vai de Daouda!

Astazi, fanii vor protesta la sediul clubului, la firmele lui Staicu si Mititelu. Acestia vor protesta si impotriva lui Mariko Daouda. „Vom arbora un banner si impotriva lui Daouda. Nu e posibil sa declare asa ceva! Cica o sa-i fie dor doar de praz! Daouda sa nu uite ca, atunci cind a venit la Universitatea, era un nimeni! S-a ridicat pe spatele echipei, nu invers! Acum, vrea sa plece la mai multi bani! Sa stea aici sa obtina intii rezultate cu echipa si apoi sa se gindeasca la bani. Daca nu ar fi fost Cirtu, poate si acum era un nimeni!“, a spus Irinel Coanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS