14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBicu l-a invins pe... Bicu

Bicu l-a invins pe… Bicu

In paralel cu Memorialul „Cristi Neamtu“, pina la sfirsitul acestei luni, in sala „Vointa“ se desfasoara si competitia dedicata lui Florin Berceanu, un tinar jucator decedat in urma cu un an, intr-un accident rutier.

Turneul a atras la start opt echipe, toate oferind un spectacol pe cinste. Inedit este insa faptul ca tehnicianul lui Electro, Marian Bicu, se afla, la aceasta competitie, in calitate de antrenor a doua formatii: divizionara C din Valea Rosie si echipa de futsal de prima divizie, Energoconstructia, iar cele doua temuri s-au intilnit duminica in meci direct. „Nu stiu cu cine sa tin, pe ce banca sa stau si cui sa dau indicatii“, se plingea Bicu inainte de joc, care a fost de departe cel mai spectaculos al primelor zile, Energoconstructia intorcind soarta partidei in ultimul minut.

Dar iata si rezultatele: simbata: Chimia – Energoconstructia 6-8, Unirea Podari – ASF Mirsani 8-3, „GP“ – Gaz Metan 9-5, UFC Electro – FC Barcelona Craiova 4-0; duminica: ASF Mirsani – „GP“ 11-2, Gaz Metan – Chimia 7-3, Energoconstructia – Electro 5-4, FC Barcelona – Podari 11-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS