10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu poate imbogati Resita si Universitatea

Chivu poate imbogati Resita si Universitatea

Zilele trecute, FC Arges s-a imbogatit peste noapte, FIFA obligind clubul londonez Chelsea sa vireze peste 500.000 de euro in contul pitestenilor. Plata este „decupata“ din asa-zisul „mecanism al solidaritatii“, prin care FIFA dispune ca la orice transfer sa se achite un procent si cluburilor care au crescut respectivul jucator pina la 23 de ani, desi impresarul Victor Becali ne-a asigurat ieri ca limita este de pina la 28 de ani. Prin urmare, Chelsea a achitat cei 500.000 de euro clubului FC Arges, dupa ce l-a cumparat pe Adi Mutu de la Parma, fotbalistul roman fiind crescut practic de gruparea pitesteana.

Probabil ca nici Universitatea nu va sta acum cu miinile in sin, oltenii putind primi un procent dupa transferul lui Cristi Chivu de la Ajax la Roma. Totusi, suma nu va fi probabil prea mare pentru ca fundasul roman a stat doar un sezon si ceva la Universitatea, el fiind format de fapt de CSM Resita.

Astfel, resitenii au sanse imense sa primeasca in cont citeva sute de mii de euro si va fi interesant de urmarit atunci daca Dinel Staicu chiar a vindut clubul…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS