10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie ar putea semna astazi cu Besiktas

Ilie ar putea semna astazi cu Besiktas

Atacantul oltean Adrian Ilie ar putea pleca astazi la Istanbul, pentru a semna un contract cu gruparea Besiktas, a anuntat cotidianul Fanatik. Potrivit sursei citate, Ilie urmeaza sa semneze un contract valabil pina la sfirsitul acestui sezon si va primi 750.000 de dolari. „Este adevarat ca Ilie este departe de vechea lui forma fizica, insa noi vom sti sa il facem sa joace bine“, a declarat managerul gruparii Besiktas, Sinan Engin.

Potrivit cotidianului Turkiye, antrenorul Mircea Lucescu a declarat miercuri ca i-a acordat lui Ilie cinci zile de gindire inainte de a-i da un raspuns. „Sper ca raspunsul lui sa fie pozitiv“, a adaugat Lucescu. Tehnicianul roman a spus ca faptul ca Ilie nu a mai jucat de trei luni nu reprezinta o problema. „Si Giunti, atunci cind a fost transferat la Besiktas, nu jucase de sase luni. Acum, el este unul dintre cei mai buni jucatori din echipa“, a precizat Lucescu.

Potrivit cotidianului Milliyet, Ilie a afirmat ca declaratiile facute de Lucescu l-au convins in mare proportie sa vina la Besiktas. „95 la suta sint la Besiktas. Faptul ca acolo este si Pancu reprezinta un mare avantaj. Fotbalul este precum un cintec vechi, nu se uita. Nu cred ca voi avea probleme pentru ca nu am mai jucat de mult timp. Si la Alaves m-am transferat in aceleasi conditii si am devenit, dupa doar o luna, cel mai bun jucator al echipei“, a afirmat Ilie.

Cotidianul Star noteaza ca, in cazul in care conducerea clubului Besiktas va fi multumita de evolutia internationalului roman pina la sfirsitul sezonului, va reinnoi contractul cu acesta, romanul urmind sa aiba un salariu anual de doua milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS