16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Un an nu prea roz

2003 isi trage astazi cortina, iubitorii sportului lecturind retrospective, interviuri de vacanta, speculatii la bursa transferurilor s.a.m.d. Ce a fost bine si ce a fost rau in 2003 in Banie?

FC Universitatea a reusit sa se claseze pe locul patru, fiind astfel, neoficial, „campioana provinciei“. Anul 2004 pare a fi un fel de piatra de incercare, actualii conducatori si finantatori numind o alta conducere tehnica in care au fost pastrati doar antrenorul cu portarii (Silviu Lung) si secundul Aurel Beldeanu. Conform declaratiilor lui Dinel Staicu, acesta ar intentiona sa se retraga de la Universitatea, declaratie ce naste destule semne de intrebare si lasa loc multor interpretari.

O situatie critica este in Parcul „Romanescu“ unde Extensivul, aflat pe locul 14, are mari emotii in acest sezon.

Din motive financiare, lotul Extensivului este mai degraba unul pentru o intrecere a juniorilor, dar exista speranta completarii in aceasta iarna cu citiva jucatori cu experienta.

In liga a treia, echipele craiovene au situatii diferite. In timp ce Armata vizeaza promovarea, in subsolul clasamentului „stationeaza“ Electro si CFR, ultima fiind, probabil, cu un picior in judet. La Electro, unde se pun bazele unei colaborari cu FC Universitatea, s-ar parea ca in retur datele problemei vor fi cu totul altele. Din motive financiare, celelalte sporturi pe echipe – handbal, volei, baschet – n-au performantele de altadata. De Craiova se aude doar prin atletism si spada. Sectia de atletism a CSM s-a clasat – pentru a 18-a oara! – pe primul loc in Romania, ceea ce este, cu adevarat, o performanta unica. De ce? Pentru ca a fost obtinuta si in conditii de austeritate financiara. O informatie de ultima ora de la CSM, neconfirmata oficial, este aceea ca directorul Eugeniu Stefanescu si directorul adjunct Sorin Matei si-ar fi depus demisiile la MTS!

E limpede ca si-a bagat dracul coada exact acolo unde stateam cel mai bine, din moment ce ambii conducatori ai CSM au decis sa nu se mai lase umiliti de altii…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS