10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au sfirsit ghinioanele lui Marius Niculae?

S-au sfirsit ghinioanele lui Marius Niculae?

Pentru atacantul roman al formatiei lusitane Sporting Lisabona, Marius Niculae, acest sezon a fost plin de ghinioane. In acest an, „Sageata“ a fost supus la doua interventii chirurgicale la piciorul drept, dupa ce a suferit o fractura la primul antrenament inainte de reluarea campionatului.

Perioada nefasta prin care a trecut pare sa se fi incheiat, Marius Niculae efectuind simbata un antrenament complet de 45 de minute, fara a resimti nici un fel de dureri. Medicii clubului Sporting Lisabona au concluzionat ca „Sageata“ este complet refacut dupa accidentarea la piciorul drept.

Teste complete

pentru „Sageata“

Atacantul roman a efectuat o serie de teste specifice, sub atenta supraveghere a medicilor echipei, Virgilio de Abreu si Rodolfo Moura. Sedinta de pregatire efectuata de Marius Niculae a inclus schimbari de directie, exercitii de viteza, reflexe si forta. De asemenea, Niculae a efectuat si citeva exercitii cu mingea, dind dovada de dorinta de a ajunge la o conditia fizica optima pentru revenirea in competitie.

Niculae ar putea juca in meciul cu Benfica

Posibilitatea ca Marius Niculae sa faca parte din lotul pentru partida pe care Sporting Lisabona o va disputa in deplasare, la sfirsitul acestei saptamini, impotriva echipei Benfica Lisabona, in cadrul etapei a 16-a a campionatului Portugaliei, depinde de forma fizica la care va ajunge jucatorul in urmatoarele zile.

Faptul ca Niculae s-a refacut l-a multumit pe tehnicianul Fernando Santos, mai ales ca antrenorul lusitan nu poate conta pe serviciile lui Hugo (accidentat), Rochemback si Liedson, acestia din urma reluindu-si pregatirea abia duminica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS