16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEriksson ar putea antrena nationala Albionului pina in 2008

Eriksson ar putea antrena nationala Albionului pina in 2008

Federatia Engleza de Fotbal (FA) i-a facut antrenorului echipei nationale, suedezului Sven-Goran Eriksson, o noua oferta de a-si prelungi contractul pina in 2008. „Unii au spus ca aceasta oferta de prelungire a fost facuta pentru a-l opri pe Eriksson sa plece la Chelsea Londra, ceea ce este o prostie. Eu vreau ca Eriksson sa ramina selectioner pina in 2008 si am preferat sa-i fac aceasta oferta mai devreme, decit mai tirziu. Eriksson patrunde in mintea jucatorilor si astfel obtine si rezultate. El prezinta garantii mai mari decit oricine altcineva si tocmai de aceea vrem ca el sa ramina selectioner“, a spus presedintele FA, Mark Palios.

La sfirsitul lunii noiembrie, Eriksson a mai primit o oferta de prelungire a contractului sau cu FA, dar negocierile au fost stopate.

Relatiile dintre conducerea FA si componentii echipei nationale a Angliei s-au deteriorat in urma unor incidente precum excluderea din lot a fundasului Rio Ferdinand (Manchester United) chiar inaintea partidei cu selectionata Turciei, din preliminariile CE 2004, ca urmare a neprezentarii acestuia la un control antidoping, sau cea a atacantului Alan Smith (Leeds United), acuzat ca a aruncat in tribune o sticla de plastic in timpul unui meci.

Palios a mentionat ca spera ca numirea lui Trevor Brooking in functia de director tehnic al echipei nationale sa ajute la rezolvarea problemelor existente in prezent. „Trevor Brooking va fi mai mult decit un simplu director tehnic. El are o mare experienta in toate domeniile si va juca rolul de liant intre FA si jucatori in vederea crearii unui climat bun inainte de CE 2004“, a spus Palios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS