16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United il vrea pe Chivu

Manchester United il vrea pe Chivu

Evolutiile bune pe care le-a avut in campionatul italian cu echipa sa, AS Roma, care ocupa primul loc in Il Calcio, l-au adus pe capitanul tricolorilor, Cristi Chivu, in atentia cluburilor care au potenta financiara. Presa italiana a scris ieri ca Manchester United, campioana Angliei, a facut o oferta clubului AS Roma pentru a-l cumpara pe Chivu, dar ca, deocamdata, gruparea italiana a refuzat sa negocieze.

„Sfidind Chelsea lui Abramovici, care l-a «suflat» gruparii engleze pe brazilianul Lucio de la Bayer Leverkusen, antrenorul formatiei Manchester United, Alex Ferguson, vrea sa raspunda pe masura. In consecinta, Manchester i-a contactat pe conducatorii Romei si pe managerul jucatorului. Pentru moment, clubul italian a refuzat oferta, dar este clar ca gruparea din Premiership vrea sa transfere un fundas de mare valoare“, a notat cotidianul Tuttosport.

Becali: „Chivu nu se va transfera in aceasta iarna“

Aceasta informatie a fost confirmata de impresarul lui Chivu, Victor Becali, care a spus ca internationalul roman nu va pleca de la AS Roma in aceasta iarna.

„Am fost contactati de Manchester United. Ne onoreaza si pe noi, si pe Chivu oferta facuta de gruparea engleza, care este interesata de el, dar Cristian Chivu este pe primul loc in Italia, se simte bine acolo si nu se pune problema plecarii lui de la Roma in aceasta iarna“, a spus Becali.

Si Chelsea il curteaza pe capitanul tricolorilor

Impresarul Victor Becali a precizat ca un alt club puternic din Premiership, Chelsea Londra, la care evolueaza atacantul roman Adrian Mutu, este interesat de transferul lui Chivu.

„Ar fi bine ca atit Chivu, cit si Mutu sa ramina la echipele lor si sa cistige cu Roma si cu Chelsea titlurile de campioni. In viitor, este posibil ca Mutu si Chivu sa devina colegi si chiar ar fi benefic pentru fotbalul romanesc ca doi romani sa fie coechipieri la una dintre cele mai puternice formatii din lume“, a subliniat Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS