6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCharlton a readus-o pe Chelsea cu picioarele pe pamint

Charlton a readus-o pe Chelsea cu picioarele pe pamint

Echipa Chelsea Londra, cu atacantul Adrian Mutu pe teren 90 de minute, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 4-2 (2-1), de formatia Charlton Athletic, intr-un meci disputat in week-end-ul trecut, in etapa a 18-a a campionatului Angliei. Pentru Chelsea au marcat Terry (’10) si Gudjohnsen (’73), in timp ce pentru gazde au inscris Hreidarsson (‘1), Holland (’35), Johansson (’48) si Euell (’53). Esecul inregistrat pe terenul formatiei Charlton a fost ce-a de-a treia infringere pe care echipa magnatului rus Roman Abramovici a suferit-o in acest sezon.

Ranieri: „Trebuie sa ne revenim rapid“

Antrenorul formatiei Chelsea, Claudio Ranieri, a spus ca echipa sa nu isi mai poate permite decit doua infringeri in acest sezon. Ranieri i-a avertizat pe jucatorii sai ca isi mai pot permite sa piarda doar doua meciuri pina la sfirsitul sezonului, in caz contrar urmind sa-si ingreuneze drumul spre titlu.

„N-am vazut niciodata apararea jucind atit de slab. Sezonul trecut, Alex Ferguson le-a spus elevilor sai ca nu isi pot permite decit cinci infringeri daca vor sa cistige campionatul. Acelasi lucru le-am spus si jucatorilor mei, iar noi sintem la a treia infringere“, a spus antrenorul lui Chelsea, care spera ca echipa sa sa treaca peste aceasta perioada nefasta.

Claudio Ranieri a precizat ca este un lucru neobisnuit ca Chelsea sa primeasca patru goluri intr-o partida si ca formatia sa a facut prea multe greseli intr-un singur meci. „Trebuie sa ne revenim rapid, mai ales ca urmeaza meciul cu Portsmouth si voi sta de vorba cu fiecare jucator“, a spus Ranieri.

Mutu a jucat bine

Pentru evolutia sa din etapa a 18-a, Adrian Mutu a primit nota 6 in cotidianul The Independent, care l-a apreciat pe roman pentru lovitura libera „briliant executata“ la scorul de 1-0 pentru Charlton, din care Terry a reusit egalarea.

Mutu este protagonistul imaginilor prezentate de cotidianul The Sun. Intr-una dintre fotografii este infatisat parasind terenul cu capul ascuns sub tricou, explicatia pozei fiind urmatoarea: „Ascuns si suparat…Chelsea lui Mutu nu poate suporta infringerea“, iar in alta atacantul roman este prezentat cind isi pune miinile in cap, cu explicatia „Lesin albastru: Adrian Mutu nu indrazneste sa-si ridice privirea dupa inca o ratare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS