13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMircea Rednic este in gratiile Universitatii

Mircea Rednic este in gratiile Universitatii

In caz ca sefii Universitatii se vor decide sa instaleze pe banca tehnica un alt conducator decit Pavel Badea, sansele cele mai mari sa poposeasca in Banie le are Mircea Rednic!

Antrenorul Rapidului a fost vehement contestat de suporteri in ultima vreme, giulestenii cerindu-i chiar demisia la meciul de Cupa de la Galati, cind Otelul i-a invins fara probleme cu 2-0.

In repetate rinduri, conducatorii craioveni au declarat ca ii leaga o prietenie speciala de Rednic, povestea „de dragoste“ incepind, probabil, atunci cind actualul antrenor al Rapidului l-a convins pe George Copos sa plateasca 150.000 de dolari oltenilor pentru Ionut Lutu. Tranzactia s-a dovedit un fiasco, Copos fiind din ce in ce mai nervos ca a fost obligat sa dea bani pentru un jucator care nu a reusit sa se impuna printre titularii Rapidului.

Cum spuneam insa, Rednic este doar o varianta, dar dintre cele mai agreate de sefii Universitatii. Totusi, n-ar fi exclus ca, in cele din urma, Rapidul sa nu faca schimbarea, mai ales daca in ultima etapa va cistiga acasa, cu FC Arges.

Venind vorba despre Badea, ar fi posibila si o structura cu „Badita“ uns ca antrenor principal, dar cu un director tehnic deasupra, Mircea Rednic si Costica Stefanescu parind a fi printre solutiile la acest post suprem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS