13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSefi importanti de la club l-au urecheat pe Badea

Sefi importanti de la club l-au urecheat pe Badea

• Considerind ca l-a accidentat involuntar pe Falemi, „Badita“ nu vrea sa se amendeze • Astazi, Comisia de Disciplina a LPF il va judeca pe fotbalistul Pavel Badea • FRF a decis ieri ca antrenorul Badea sa fie suspendat o etapa

Antrenorul jucator al Universitatii, Pavel Badea, va fi judecat astazi, la Comisia de Disciplina, in urma cartonasului rosu primit la meciul cu Steaua, cind l-a accidentat pe Falemi. Fiind recidivist ( „Badita“ a primit pentru a doua oara cartonasul rosu in acest tur de campionat) si data fiind si gravitatea atacului asupra stelistului, jucatorul oltean risca o suspendare cuprinsa intre doua si opt etape. Imediat dupa partida din Ghencea, Badea a sustinut: „O sa ma amendez din banii aia multi pe care ii primesc de la Universitatea!“. De atunci, tehnicianul craiovean si-a schimbat ideea si a spus unor apropiati: „Ce, nu o sa ma suspende destul aia la liga? De ce sa-mi dau si eu amenda? Ce sa fac? Sa ma dau afara din casa?“. Imediat dupa declaratia facuta in urma partidei din Ghencea, Badea a fost chemat la raport de oficialii craioveni, care l-au „urecheat“ destul de zdravan.

Chemat la negocieri

Ca oficialii Universitatii nu sint hotariti sa-i mai acorde credit actualului antrenor este clar. Nu numai negocierile pe diferite piste stau marturie, dar si motivele pe care le invoca acestia atunci cind vine vorba despre Badea. Surse apropiate conducatorilor olteni spun ca acestia ii gasesc lui „Badita“ nod in papura din orice. Ieri, dupa aparitia informatiei ca Beldeanu s-a uitat la filme porno, Badea a fost chemat la raport imediat si i s-ar fi reprosat: „Pai noi dorim sa te chemam dupa meciul cu FC National la negocieri, iar tu nu esti in stare sa-i tii in friu pe jucatori? Cum afla mereu dusmanii nostrii totul de la echipa?“. Cine sint dusmanii „lor“? Aia care nu-i fac bocancii lui Staicu sau pietonii care au tupeul sa treaca pe „verde“ atunci cind vine Dinel pe „rosu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS