24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Deruta lui Badea

Scriam deunazi ca viitorul antrenorului Pavel Badea depinde doar de ultimele meciuri din tur si ca, in caz de „derapaj“, nimeni nu ii va lua in calcul „totalul“ pe care l-a realizat anterior.

Duminica seara, cu Steaua, s-a terminat cit se poate de prost pentru Badea, atit ca antrenor, cit si ca jucator.

Nu de mult, Pavel Badea imi spunea ca, indiferent de postura pe care clubul i-o va rezerva in iarna, va renunta la cariera de fotbalist. Motivele erau logice. In primul rind, daca ar fi fost numit antrenor „plin“, Badea era constient ca avea alte responsabilitati si ca ii era imposibil sa mai fie si jucator. Apoi, daca sefii clubului ar opta pentru alt antrenor, Pavel Badea era hotarit sa nu mai joace pentru a nu da prilejul unor interpretari rautacioase in cazul in care randamentul sau nu ar mai fi cel cu care ne-a obisnuit.

Acum, dupa incidentul nefericit din „Ghencea“, am impresia ca Badea este putin derutat. Zice ca nu vrea sa renunte la cariera de jucator, motivind ca nu asa isi imagina el sfirsitul. Pe de alta parte, facind aceasta afirmatie, probabil ca Badea sesizeaza ca nu va mai primi credit ca antrenor in ciuda declaratiilor oficiale care vin dinspre club.

Oricum, se simte ca Dinel Staicu nu stie nici el prea bine cum sa procedeze cu Badea. Nu i-a propus inca sa fie antrenor principal, dar, indirect, incearca parca sa ii sugereze ca ar face bine sa renunte si la cariera de jucator. Neavind deci o propunere concreta in nici o directie, Badea pare acum ca se agata cu disperare de… fotbalistul Badea. Chiar daca tocmai jucatorul a fost cel care l-a tradat in „Ghencea“, Badea crede ca in aceasta iarna ii va fi mai usor sa reziste la Universitatea in teren decit pe banca.

Totusi, din punctul nostru de vedere, e prea putin important ce crede Pavel Badea. Totul depinde doar de „experientele“ din laboratoarele lui Staicu si nimeni nu stie daca Badea se va regasi in vreun fel in solutia finala. Ba, indraznim sa credem ca pentru viitorul lui Pavel Badea nu mai conteaza nici macar rezultatul meciului cu FC National.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS