21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAurica Beldeanu a consumat 15 euro pe filme deocheate

Aurica Beldeanu a consumat 15 euro pe filme deocheate

Mare caterinca a fost duminica dupa-amiaza la receptia Hotelului Cristal Palace, proprietate a lui Mitica Dragomir, inainte de meciul Universitatii cu Steaua. In momentul in care delegatia craioveana era in hol pentru a preda cheile camerelor in care s-a dormit simbata noapte, receptionera l-a anuntat discret, nedorind sa divulge motivul, pe metodistul Universitatii, Aurica Beldeanu, ca trebuie sa treaca pe la ea pentru a-i achita o nota de plata suplimentara. Cind a auzit, Beldeanu nu a vrut, replicind „ce sa platesc?“. Cind a vazut ca nu vrea in ruptul capului sa treaca pe la ea, doamna nu a mai tinut cont si a anuntat in gura mare: „Domnul Beldeanu, trebuie sa achitati 15 euro. V-ati uitat la filme porno pe programele pentru adulti, care se platesc“. In acel moment, nea Aurica a rosit ca un rac nestiind ce sa mai spuna, in hohotele de ris ale jucatorilor si ale celorlalti antrenori. Totusi, Beldeanu a mai apucat sa bilbiie: „Nu am privit! Am dat din greseala, am stat trei secunde, cit sa butonez telecomanda“, nedorind in nici un chip sa achite factura, pe care pina la urma a platit-o organizatorul de competitii, Ovidiu Costesin.

Cei prezenti sustin ca Beldeanu a fost biziit de jucatori, cel mai tare glumind pe seama sa antrenorul cu portarii Silviu Lung, coleg cu acesta si pe timpul „Craiovei Maxima“. Ieri, l-am contactat pe Beldeanu, care nu a dorit sa vorbeasca despre acest subiect: „Fiti seriosi! Nu discutam despre acest lucru. Ce treaba are asta cu fotbalul?“. Jucatorii Universitatii rideau si ieri pe seama lui Aurica: „Aoleo, ce biza a fost! Va dati seama, om batrin sa se uite la asa ceva. Chiar daca a zis ca s-a uitat din greseala, nu credem. La virsta lui poate si noi o sa raminem cu privitul“, a spus unul dintre tinerii componenti ai Universitatii.

Don Juan in tinerete

Aurica Beldeanu era recunoscut in tinerete ca un adevarat Don Juan. Se spune despre el ca prin toate orasele din tara pe unde a fost avea cite doua-trei dame de companie. Despre perioada cind era jucator la Resita, chiar nea Aurica afirma: „Din patru ani, cit am stat la Resita, am dormit doar doi ani!“, aluzie la cit de mult s-a distrat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS