17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInfringere asteptata

Infringere asteptata

Cum era de asteptat, formatia de volei masculin a Universitatii Craiova nu a avut nici o sansa la Timisoara, „studentii“ banateni impunindu-se fara probleme cu 3-0 (14, 14, 17). Oltenii au incercat tot ce le-a stat in putinta sa nu se faca de ris si, se poate spune ca, in limita posibilitatilor lor, au reusit acest lucru, pentru ca au avut in fata cea mai buna echipe din serie. „Mai mult nu se poate in acest moment. acestea sint posibilitatile“, a concluzionat tehnicianul craiovenilor Danut Pascu.

Mai mult, la Timisoara, Universitatea nu s-a putut baza pe singurul ridicator din lot, Mihai Bogdan, ramas acasa pentru cursurile de la facultate, iar Mitru, un jucator care mai are ceva experienta, el evoluind si in sezonul trecut, a jucat accidentat, putind folosi la blocaj o singura mina (pe cealalta o scosese din ghips de putin timp).

In plus, echipa a ramas si fara jucatorul cu cea mai multa experienta competitionala, Prodana, acesta decizind sa se retraga din cauza situatiei in care se afla formatia craioveana (fara nici o victorie, fara posibilitati financiare si fara perspective de redresare). Oltenii mai au de sustinut din acest sezon doua partide, acasa, cu Phoenix Simleul Silvaniei si in deplasare, cu ASA Tirgu Mures.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS