22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEriksson i-ar putea antrena pe englezi pina in 2008

Eriksson i-ar putea antrena pe englezi pina in 2008

Selectionerul suedez al nationalei de fotbal a Angliei, Sven-Goran Eriksson, a spus ca este „flatat“ de oferta care i-a fost inaintata de Federatia Engleza de Fotbal (FA) de a-si prelungi contractul pina in 2008, dar nu a spus nimic despre raspunsul pe care il va da. „Sint foarte flatat. Dar de- abia am inceput discutiile. Trebuie sa ne mai intilnim si sa mai negociem, probabil miine, poimiine sau peste doua luni. Cine stie?“, a spus Eriksson.

FA a confirmat ca i-a propus selectionerului suedez al Angliei incheierea unui nou contract de patru ani. „Nu am fixat o data – limita pentru semnarea noului contract“, a indicat un purtator de cuvint al FA.

De asemenea, forul englez a dorit sa puna capat zvonurilor potrivit carora Eriksson ar urma sa preia, dupa incheierea CE 2004, conducerea tehnica a echipei Chelsea Londra, unde evolueaza si atacantul roman Adrian Mutu. Si gruparea londoneza a dezmintit existenta unor negocieri cu Sven-Goran Eriksson. „Aceste zvonuri nu au nici o baza reala“, a afirmat directorul interimar al clubului Chelsea, Paul Smith.

Anglia va avea ca adversare in grupa B a turneului final al CE 2004 selectionatele Frantei, Elvetiei si Croatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS