29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTerim isi sfatuieste elevii sa-i paseze lui Bratu

Terim isi sfatuieste elevii sa-i paseze lui Bratu

Fatih Terim, tehnicianul echipei Galatasaray, si-a certat jucatorii pentru ca, in timpul meciurilor, acestia evita sa ii paseze mingea atacantului Florin Bratu. „M-am saturat sa tot aud ca nu i se paseaza lui Bratu. Fiecare jucator trebuie sa ii paseze coechipierului aflat in pozitia cea mai buna in momentul respectiv. Trebuie sa ne ferim de comportamente in urma carora spectatorii sa spuna «Isi cauta prietenul»“, a precizat Terim.

Cotidianul Hurriyet a scris ca un jucator, al carui nume nu a fost precizat, a spus ca, in prezent, in cantonamentul de la Florya, fotbalistii care au cistigat Cupa UEFA stau la o masa, iar ceilalti componenti ai echipei la alta masa. „Cei care maninca la aceeasi masa cu Hakan Sukur nu discuta cu ceilalti jucatori“, a spus fotbalistul citat de Hurriyet.

De asemenea, fundasul Hakan Unsal s-a declarat nemultumit de faptul ca, spre deosebire de fotbalistii turci, jucatorii straini isi primesc salariile la timp, fara probleme. „Noua ni se arunca, din cind in cind, ceva bani. Noi raminem spectatori atunci cind strainii, chiar daca ar avea probleme, isi recupereaza banii facind apel la UEFA“, a precizat Unsal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS