14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIncotro, Extensiv?

Incotro, Extensiv?

Unirea Urziceni – Extensiv

• Stadion „Unirea“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Unirea: Dragomir – Colda, Odoroaba, Incze, Epaminonda, Balea – Ciortea, Penu, Pirlog – Cl. Dumitrescu, Jovanovici. Antrenor: O. Grigore.

Extensiv: Bornescu – Savulescu, S. Radoi, Ciuca – Totoroata, Velcovici, Cretu (Musat), Saceanu, D. Mihai – Baia, Dina. Antrenor: E. Neagoe.

• Vor arbitra: C. Dorcioman (Cimpulung) – N. Botezatu (Piatra Neamt), V. Starica (Iasi).

Situatia din Parcul „Romanescu“ este critica, motivele fiind deja de notorietate: din cauza unor probleme financiare, actualul lot al Extensivului este alcatuit din jucatori tineri, fara experienta competitionala serioasa. Consecinta? Locul 14, cu -12 la „adevar“, iar in ultima etapa s-a inregistrat un rezultat care a coborit iarasi echipa din Banie in zona nisipurilor miscatoare: Extensiv – Rarora 0-1.

Sint sanse de a evita retrogradarea? Daca lucrurile nu se amelioreaza, Extensiv va avea viata grea. Astazi, oltenii joaca in deplasare cu Unirea, o formatie cu alte posibilitati financiare, cu un interes deosebit la Urziceni. Gazdele se afla pe locul sase si evolutiile lor au incintat in acest tur. Pandurii, o revelatie a acestei serii, abia au reusit sa cistige, la Tirgu Jiu, cu 1-0, meciul cu Unirea Urziceni.

Ce va fi astazi? Eugen Neagoe, inca antrenorul principal al Extensivului, a spus ieri: „N-am prea multe sa spun despre meciul cu Unirea Urziceni, decit ca incercam sa recuperam din ce am pierdut acasa. Subliniez, incercam! Meciul este insa dificil. Despre alte probleme, nu comentez“.

In lotul formatiei oltene, Tresor este accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS