12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie dificila pentru Pandurii

Victorie dificila pentru Pandurii

Pandurii 1

Unirea Urziceni 0

• A marcat: Mauta ’72.

Pandurii: Hirsu – C. Popescu, Mauta, Radoi (’64, Cristea)- Popete, Nica, Arcanu (’70, Lacoviste), Trofin, I. Stefan – Vintilescu (’63, Lapadat), A. Popescu. Antrenor: E. Sandoi.

Unirea: Dragomir – Odoroaba, Intze (’74, Petcu), Nicu, Colda, Ciortea, Penu, Pirlea, Balea (’83, Gheorghe), Dumitrescu, Ivanovici. Antrenor: O. Grigore.

• Au arbitrat: T. Lajos – O. Maier, C. Avram.

Echipa din Tirgu Jiu a reusit o noua victorie pe final de meci, dupa ce, timp de mai bine de 70 de minute, jucatorii de la Unirea Urziceni au tinut in sah formatia lui Emil Sandoi. Partida a debutat in nota de dominare a gazdelor, care s-au avintat cu toata formatia in atac, dovada fiind si numeroasele faulturi la care au apelat cei de la Unirea, facute in special la jumatatea terenului. Dominarea gazdelor din prima repriza a fost totusi sterila, oaspetii blocindu-i bine pe cei de la Pandurii. Totusi, cele mai multe suturi pe poarta le-au apartinut elevilor lui Sandoi, care l-au pus la incercare pe Dragomir.

Dupa pauza, jocul s-a desfasurat la fel ca si in prima repriza, insa in minutul 72 apararea oaspetilor a cedat, Mauta speculind greseala portarului Dragomir, care a respins in fata reluarea cu capul venita din partea lui Lapadat.

Cu toate ca si-a dorit foarte mult sa inscrie, Iulian Stefan nu a reusit acest lucru, mai ales ca dorea sa dedice golul fostului coleg Mihai Serbanoiu, decedat intr-un accident de circulatie. Stefan a purtat pe sub echipamentul de joc un tricou pe care se afla imaginea fostului fotbalist de la Pandurii. Unul din spectatorii de la meciul de simbata a fost presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, sosit fara sa ii anunte pe oficialii de la Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS