15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au fost invinsi de fratii Becali

Craiovenii au fost invinsi de fratii Becali

In etapa a 10-a a campionatului national de sala, Energoconstructia Craiova a pierdut meciul cu Futsal Venus Bucuresti, 2-4 (1-3), echipa lui „Becali Sport“. Partida de „acasa“ a Energoconstructiei s-a desfasurat tot la Rimnicu Vilcea. Pentru craioveni au inscris Arnautu si Nistoran.

Antrenorul Marian Bicu a spus: „Trebuie sa recunosc ca echipa FC Venus a fost superioara. As putea spune ca ei au fost mai profesionisti decit echipa din Craiova. Doua greseli in aparare au facut, cum se zice, diferenta. Altul ar fi fost deznodamintul intilnirii daca am fi reusit sa conducem la pauza“.

Presedintele Gh. Nedelescu a completat: „Sint nemultumit pentru evolutia din meciului cu FC Venus, dar mai ales pentru rezultat. Miine (astazi – n.r.) voi avea o discutie-analiza cu lotul echipei. Nu sint dispus sa finantez in continuare o echipa care se afla in subsolul clasamentului. Deocamdata nu fac alte comentarii, dar n-ar fi exclus sa ma retrag. Voi lua o decizie dupa analiza de miine (astazi – n.r.)“ In etapa urmatoare, Energoconstructia se deplaseaza la Deva, unde are programat meci cu echipa locala CIP, echipa aflata pe locul doi in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS