16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea nu a intrat la joc

Badea nu a intrat la joc

Antrenamentul de ieri dupa-amiaza, singurul al zilei, s-a desfasurat pe terenul doi al complexului „Ion Oblemenco“. Dupa o incalzire, alb-albastrii au efectuat un cinci contra doi, posesie si deposesie, apoi, principalul Pavel Badea a condus un joc-scoala. Pentru prima data de cind a fost numit antrenor, „Badita“ nu a intrat pe teren, observindu-si elevii in calitate de arbitru. Cele doua formatii au avut urmatoarea alcatuire: Guso – Vigariu, Papura, Rada, Preda – Bundea, Plesan, Stinga, Murgan – Njock, McBreen (titularii); Urai – Biemme, Moti, Cojocaru, Stancu – Cl. Tudor, Miclea, Bratu, Leandro – Stoianof, Borbely (rezervele). Scorul a fost 1-0 pentru rezerve, prin reusita lui Miclea. Dupa pauza, Njock a fost inlocuit cu Borbely.

De remarcat, chiar daca disputa nu s-a desfasurat pe intrega lungime a terenului, schimbarile facute de Badea in formula de baza, precum si sistemul tactic. Distributia a fost de 1-4-4-2, iar Murgan a fost folosit mijlocas stinga, Preda fundas stinga, iar Ionut Stancu a jucat la rezerve.

La finalul antrenamentului, Badea i-a oprit pentru a exersa suturile de la distanta pe atacantii Njock, Borbely si McBreen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS