11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoican a ramas la Donetk

Stoican a ramas la Donetk

La finalul partidei de miercuri, Sahtior Donetk – Dinamo Bucuresti, scor 2-3, fundasul dinamovist Flavius Stoican nu s-a intors in tara impreuna cu coechipierii lui, urmind sa efectueze vizita medicala la formatia ucraineana.

Presedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea, a spus ca detaliile privind transferul fotbalistului dinamovist Flavius Stoican la formatia Sahtior se vor discuta in zilele urmatoare. „Stoican a ramas la Donetk numai pentru vizita medicala. El era un jucator urmarit de mai multe echipe, printre care si de Sahtior. Problemele financiare in vederea unui transfer nu s-au discutat si nici nu se puteau discuta, avind in vedere ca Dinamo era angajata intr-o disputa directa cu Sahtior. Dupa vizita medicala, jucatorul va reveni la Bucuresti si apoi cluburile vor putea discuta. Niciunul dintre cluburi nu putea aborda acest subiect, atita timp cit era in joc o calificare, a uneia sau a alteia dintre echipe“, a spus Nicolae Badea.

Antrenorul Ioan Andone, care a declarat la finalul meciului cu Sahtior ca nu stie nimic despre un eventual transfer la formatia ucraineana, a afirmat, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, ca orice jucator poate fi inlocuit. „Fotbalisti sint destui in Romania, trebuie doar sa-si doreasca sa ajunga fotbalisti si sa aiba performante. Stoican nu este problema mea, este problema altora“, a afirmat Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS