10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTilihoi s-a retras de la Electro

Tilihoi s-a retras de la Electro

In C5, cele trei echipe craiovene au situatii diferite in clasament: lider este Armata, in timp ce ultimele doua locuri ale seriei sint ocupate, dupa patru etape, de CFR (locul 13) si Electro (14). „Lanterna rosie“, cu 0 puncte, traverseaza o situatie critica: un lot tinar, fara experienta competitionala, dezinteres al finantatorilor, buget subtire.

Antrenorul Nae Tilihoi si-a dat si el demisia, interimar fiind Ionel Luta. Tilihoi a spus ieri: „Asa cum am mai spus-o, din motive personale, m-am retras de la conducerea tehnica a echipei Electro. Poate ca o schimbare este binevenita, adica va aduce altceva la Electro. Schimbarea insa ar trebui sa fie insotita si de completarea lotului cu citiva jucatori cu experienta si cu un sprijin real din partea celor care sint implicati in destinele lui Electro. Recunosc, si antrenorul Tilihoi are partea lui de vina. N-am stiut sa ma impun. Oricum, la Electro este o situatie aparte, cunoscuta: in vara s-a procedat la o restructurare totala a lotului, vreo 14 jucatori fiind disponibilizati. Iar ce s-a adus – juniori si altii care n-au mai jucat nicaieri – n-a corespuns exigentelor actuale“.

Conform unei informatii de ultima ora, s-ar parea ca antrenorul Tilihoi, impreuna cu un alt tehnician craiovean, va parasi Bania pentru a onora un contract in strainatate. Tilihoi a punctat: „Exista, intr-adevar, o oferta pentru a antrena peste hotare, dar deocamdata nu sint definitivate toate datele acestei posibile plecari. Ar fi o premiera pentru mine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS