16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMilitianul Universitatii isi caleste tinerii in Valea Jiului

Militianul Universitatii isi caleste tinerii in Valea Jiului

Jiul – „U“ Craiova

• Stadion „Jiul“, miercuri, ora 16.30.

• Echipe probabile:

Jiul: Hotoboc – Badoiu, G. Serban, Oprea, Irina, Ciocoi – Buhus, Piclesan, Militaru – Fl. Calin, Vlasiu. Antrenor: D. Marcu.

„U“ Craiova: Urai – Miclea, Moti, Rada, I. Stancu – Bratu, Bundea, Stinga, Preda – Borbely, Mc Breen. Director tehnic: D. Staicu.

• Vor arbitra: R. Dumitru – I. Onicas, O. Sovre.

Minerii se pregatesc sa asiste astazi la un meci mare. Desi multi dintre ei se gindesc in ce sens va opera prietenia dintre patronul echipei lor, Alin Simota, si patronul polivalent al oltenilor, Dinel Staicu… Pe de alta parte, oltenii au ales sa-si menajeze mai multi titulari, directorul tehnic Dinel Staicu preferind sa-i rodeze patronului Dinel Staicu tinerii din lot.

La Petrosani, in afara lui Simota, avem si alti prieteni. Spre exemplu, antrenorul Mitica Marcu a fost si este unul dintre oamenii de incredere ai noului sau coleg de breasla, Dinel Staicu. De asemenea, Badoiu, Ciocoi si G. Serban au facut si ei parte, nu demult, din lotul Universitatii.

Oricum, Jiul este una dintre echipele bune ale Diviziei B. Marcu ii are sub comanda si pe experimentatii Damian Militaru (om de baza al Stelei pe la mijlocul anilor ’90), Hotoboc (si el cu citeva meciuri la Steaua) si Piclesan (a fost inclusiv la Universitatea). In schimb, va lipsi aproape sigur golgheterul Apetrei, accidentat serios in campionat.

E greu de spus ce urmareste Universitatea in Cupa Romaniei. Dupa lotul insailat de Staicu, n-ar fi exclus ca oltenii sa nu prea bage in seama aceasta competitie, considerind ca situatia din campionat nu le permite sa alerge dupa doi iepuri. Pentru oamenii din Petrosani, insa, speram ca astazi sa se joace fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS