8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe a revenit pe banca tehnică

Eugen Neagoe a revenit pe banca tehnică

Extensiv – Juventus

• Stadion „Extensiv-Parc“, simbătă, ora 11.00.

• Formaţii probabile:

Extensiv: Bornescu – Rădoi, Cioponea, Săvulescu – Totoroaţă, Velcovici (Curteanu), D. Mihai,Creţu, Dina – Muşat, Niculescu (Băia). Antrenor: E. Neagoe.

Juventus: V. Dumitrescu – C. Petre, Damaschin, Fodor, Neagu – V. Oprea, Udrea, D. Grigore, Apetrei – Gherghiceanu, M. Constantinescu. Antrenor: M. Barbu.

• Vor arbitra: Al. Băjan (Videle) – Dan Niţu (Turnu Măgurele) şi B. Săvulescu (Piteşti).

• Observatori: Constantin Constantinescu (Slatina).

După trei etape, zestrea Extensivului este săracă, adică doar un punct, ceea ce in clasament se reflectă prin locul 15 (-2 la „adevăr“). N-ar fi un capăt de ţară, sint doar trei meciuri disputate, dar anumite probleme de la gruparea din Parcul „Romanescu“ ridică destule semne de intrebare: un lot destul de subţire atit valoric, cit şi numeric, un buget la fel de „sărac“ etc. Astfel, meciul de astăzi cu elevii vulcanicului şi experimentatului antrenor Marin Barbu („Magiun“) se anunţă unul tăios, deosebit de aprig pentru cele trei puncte puse in joc. Juventus vine in Craiova după un semieşec acasă, 1-1 cu Pandurii Tirgu Jiu, iar joi au fost şi ei eliminaţi din Cupa Romaniei (Juventus – Inter Gaz 1-2).

Ieri, antrenamentul a fost coordonat de principalul Eugen Neagoe, acesta revenind la echipă după două zile de absenţă. „Geană“ a declarat: „Am mai spus-o, am avut unele probleme personale şi de aceea n-am fost la «serviciu» două zile, dar de astăzi (ieri – n.r.), am revenit la muncă. Meciul cu Juventus este unul destul de greu. Extensivul a avut un debut de campionat slab. In consecinţă, partida cu Juventus n-are cum să fie una uşoară. Ne dorim o evoluţie bună. Şi să sperăm că va fi prima victorie a Extensivului!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS