16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnelka a fost parasit de prietena sa

Anelka a fost parasit de prietena sa

Atacantul gruparii Manchester City, Nicolas Anelka, a fost parasit de prietena sa, englezoiaca Beth Moutrey, deoarece aceasta se plictisea in compania lui. „Este cea mai ciudata relatie pe care am avut-o. Noptile noastre romantice insemnau sa stam acasa, alaturi de impresarul sau. Lui Nicolas ii place sa bea doar apa si ieseam din casa doar pentru a merge la Tesco (un supermarket din Manchester – n.r.). Ma imbracam pentru o noapte minunata pe care o incheiam, insa, la magazin“, a spus Beth Moutrey, care are 20 de ani.

Moutrey sustine ca la o intilnire, atunci cind Anelka a luat-o cu masina, marca Ferrari, de acasa, ea a observat ca si agentul jucatorului era prezent. Anelka a vorbit toata noaptea la telefonul mobil. „Am ajuns sa ma uit la televizor cu impresarul sau“, a spus Moutrey. Tinara a mentionat ca Nicolas Anelka si-a cerut scuze, ea l-a iertat, iar in ziua urmatoare jucatorul a invitat-o in oras pentru a o duce la supermarket. „Am fost sa cumparam pulpe congelate. Ne-am intors toti trei – evident era si impresarul – am cinat si ne-am uitat la un film“, a spus Moutrey.

Potrivit tinerei, fotbalistul i-a trimis timp de citeva zile o multime de mesaje pe telefonul mobil. „Am fost la picioarele lui. Mincam pizza si faceam dragoste toata noaptea. A fost fantastic. El este un foarte bun amant. Am ajuns sa ne certam pentru ca mi-a reprosat ca imi place sa ma duc prin baruri. I-am trimis un mesaj in care i-am spus ca nu vreau sa-l mai vad. El mi-a raspuns: «La revedere». Asa ca l-am parasit“, a precizat Beth Moutrey.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS