8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPresedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat FIFA si UEFA

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat FIFA si UEFA

Intr-o declaratie acordata TVR 1, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a spus ca a sesizat FIFA si UEFA asupra modului in care au fost delegati arbitrii la meciurile Norvegia – Romania si Slovacia-Turcia, din preliminariile CE 2004.

Partida dintre Norvegia si Romania, scor 1-1, disputata pe 11 iunie, a fost arbitrata de o brigada din Slovacia, in timp ce meciul dintre Slovacia si Turcia a fost condus de arbitri norvegieni.

Mircea Sandu sustine ca Romania ar putea fi dezavantajata de arbitri, pentru ca in scandalul de coruptie de la FIFA a fost de partea presedintelui forului fotbalistic european, Joseph Blatter.

„Presedintele FIFA era acuzat de anumite probleme financiare si a cerut sprijin in a solicita, ca membru afiliat, un congres extraordinar in care sa explice in fata tuturor realitatea activitatii FIFA si a sa. Am fost singura tara europeana care a solicitat un congres extraordinar. Probabil ca acest lucru a deranjat UEFA. Comisia de arbitri a UEFA a dat in cruce arbitrii la meciurile Norvegia-Romania si Slovacia-Tucria. Am sesizat UEFA. Chiar directorul general al UEFA a inceput o ancheta. Aceasta delegare ridica semne de intrebare“, a spus Sandu.

Presedintele FRF considera ca, in acest moment, numai trei tehnicieni romani sint capabili sa conduca echipa nationala.

„Oamenii care cred eu ca au experienta pentru echipa nationala ar fi Lucescu, Iordanescu si Cornel Dinu. Mai departe apar antrenori tineri. Este greu sa te orientezi. Ai nevoie de experienta“, a spus Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS