12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu este usor accidentat

Chivu este usor accidentat

Fundasul roman al echipei AS Roma, Cristian Chivu, nu a participat la antrenamentul de marti, deoarece a suferit o luxatie la glezna stinga. De asemenea, la antrenamentul de marti nu au participat, tot din cauza unor accidentari, Cassano, Bombardini, Zebina, Samuel si De Rossi.

Simtind dureri la glezna, Chivu nu a jucat miercuri in partida amicala pe care echipa sa, AS Roma, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), in fata formatiei SSC Napoli. Golurile invingatorilor au fost marcate de Delvecchio (’45), Montella (’50) si Bonomi (’74-autogol), in timp ce pentru gazde a inscris Dellas, in minutul 68, in propria poarta.

Cel mai grav accidentat jucator din lotul echipei AS Roma este Francesco Totti, care va fi indisponibil timp de 15 zile. Totti, care a fost inlocuit in minutul 38 al partidei amicale cu Betis Sevilla, in urma unei accidentari la coapsa, ar putea rata primul meci al noii editii a campionatului Italiei, precum si intilnirile selectionatei italiene cu Tara Galilor si Serbia-Muntenegru, din preliminariile CE 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS