17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampioana Siriei se pregateste in Banie

Campioana Siriei se pregateste in Banie

De o saptamina, echipa de volei masculin care a obtinut titlul de campioana a Siriei efectueaza un stagiu de pregatire centralizata in Craiova. Sirienii se antreneaza zilnic pe parchetul salii de sport din Valea Vlaicii, fiind multumiti de conditiile oferite. Singura lor problema este legata de jocurile de verificare, ei negasind un adversar cu care sa-si masoare fortele.

La antrenamentul de marti, si-a facut aparitia tehnicianul craiovean Dan Pascu, cu ajutorul acestuia oaspetii reusind sa aranjeze o partida de verificare, de la ora 18.30 ei intilnind juniorii de la LNT.

Luati prin surprindere, juniorii craioveni, care se aflau de abia la al doilea antrenament cu mingea, timp de o luna lucrind numai la capitolul fizic, s-au descurcat onorabil. Oaspetii s-au impus cu 3-0 (-25, -16, -14), dar daca oltenii se concentrau mai mult scorul putea fi mult mai strins. Pentru LNT au evoluat: Matusoiu, Ghionea, Sporea, Petrescu, Dumitru, Caliu, Nicolae, Capitanu si Rosu.

In cele din urma, prin interventia lui Pascu, problema amicalurilor s-a rezolvat. Sirienii au plecat ieri spre Timpa, urmind sa intilneasca, la Busteni, echipa din Constanta, aflata in cantonament, si la Brasov, formatia din localitate. Simbata insa, acestia vor reveni in Banie, pentru un joc cu o selectionata craioveana, formata in graba de Dan Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS