12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExamen dificil la debut

Examen dificil la debut

Divizionara B craioveana a renuntat la amicalul de astazi cu Chimia

Gruparea din Parcul „Romanescu“ a renuntat la amicalul pe care trebuia sa-l sustina astazi in compania Chimiei Craiova, preferind sa se axeze numai pe antrenamente cu preponderenta tehnico-tactica. Elevii lui Eugen Neagoe au avut ieri in program doua sedinte de pregatire, la care au participat toti componentii lotului. Daniel Mihai, menajat la amicalul cu Prodchim Bals din cauza unor dureri la genunchi, s-a pregatit cot la cot cu coechipierii sai.

„Ne asteapta un sezon greu, iar felul in care vom debuta este foarte important. Cum deplasarea de la Electromagnetica se anunta extrem de dificila, in aceasta saptamina vom face totul pentru a pregati partida cu bucurestenii in cele mai mici detalii“, a precizat secundul craiovenilor, George Bita.

„Ros-verzii“ vor avea astazi un singur antrenament, miine – doua, joi si vineri fiind programata tot cite o sedinta de pregatire. In functie de ora de incepere a meciului de simbata, oltenii vor stabili daca vor pleca spre Capitala de vineri sau in dimineata jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS