20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Nantes il curteaza pe Stoican

FC Nantes il curteaza pe Stoican

Presa din Hexagon a informat ca fostul jucator al Universitatii Craiova, Flavius Stoican, care in prezent evolueaza la Dinamo, este din nou in vizorul echipei franceze de prima divizie FC Nantes, care a mai incercat sa-l transfere in urma cu aproximativ o luna.

„Canarii“ si-au indreptat din nou atentia asupra jucatorului „ciinilor rosii“ dupa ce medicii de la Nantes au refuzat sa aprobe achizitionarea fundasului dreapta argentinian Juan Jose Serizzuela, care a evoluat in sezonul trecut la formatia Independiente Buenos Aires, dar care apartine echipei spaniole Mallorca. La vizita medicala efectuata martea trecuta de sud-american, s-a constatat ca jucatorul are o leziune musculara la coapsa, care nu a fost tratata in mod corespunzator, a anuntat directorul sportiv al gruparii franceze, Robert Budzynski.

Conducatorii de la Nantes urmeaza sa reia in aceasta saptamina negocierile cu responsabilii lui Dinamo. De asemenea, francezi se vor decide si in privinta achizitionarii atacantului senegalez Diene Faye, care a evoluat in sezonul trecut in Emiratele Arabe Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS