5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmical de 43 de minute

Amical de 43 de minute

„Ma duc sa joc la Matasari ca sa luam un pic «pulsul» zonei. Probabil ca vom fi aruncati in serie cu minerii“ – a declarat Nae Tilihoi atunci cind a acceptat sa dispute un amical la Minerul, echipa din localitatea sus-pomenita. Mai mult, se convenise ca testul sa se joace in doua manse: miercuri, la Matasari si vineri, in Valea Rosie.

Minerii, insa, tot mineri… Recunoscuta ca una dintre cele mai dure echipe din Divizia C, in special la meciurile de acasa, Minerul Matasari si-a luat rolul in serios si in amicalul de miercuri seara, asa ca bietii jucatori craioveni se trezeau, tam-nesam, lipiti de… gard.

Speriat si de intrarile originale la minge pe care minerii le tot repetau pe spinarea tinerilor sai jucatori, actiuni care pe arbitru il amuzau in loc sa il intrige „regulamentar“, Nae Tilihoi a pus capat meciului in minutul 43 si s-a recunoscut invins la… lupte libere. Pe tabela, scorul era 0-0, ca la inceput, dar craiovenii erau fericiti ca ajunsesera intregi la autocar.

Pina la urma, jumatatea de amical de miercuri i-a folosit tinerei si neexperimentatei formatii din Valea Rosie: cam asta este stilul in toata Divizia C, iar daca intri in lupta necalit, nu ai nici o sansa.

Iata si echipa pe care Tilihoi a introdus-o miercuri pe teren: Sosa – L. Tilihoi, Florea, D. Popescu, Tudoroiu, Mihalache – Ticlea, Luta, Mitrache – Stefanescu, R. Nicu. Evident, rezervele nu au mai avut timp sa joace si, cum era de asteptat, s-a renuntat si la revansa dintre UFC Electro si Minerul Matasari. In locul minerilor, vineri, in Valea Rosie, de la ora 17.00, va veni Balsul…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS