10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPaduret, zi decisiva

Paduret, zi decisiva

„Telenovela Paduret“ pare sa se apropie de final. Cel mai tirziu in aceasta seara se va sti daca mijlocasul Sportului, Romeo Paduret, va fi sau nu coechipier cu Badea, Papura si ceilalti componenti ai Universitatii.

Tratativele dintre oficialii craioveni, jucator si patronul bucurestenilor au continuat in aceste zile, aseara acestia urmind a avea o ultima discutie hotaritoare. In opinia conducerii craiovene, vinovati de tergiversarea semnarii intre parti sint ziaristii. „Numai voi sinteti vinovati ca Paduret nu a ajuns la Craiova! De ce ati scris ca Paduret va primi nu stiu ce suma de bani? De ce ati spus ca este asa mult dorit la Craiova?“, au fost numai citeva dintre acuzele aduse de conducatorii Stiintei presei.

In fapt, dupa ce cazusera de acord cu jucatorul, care urma sa aiba un contract de 30.000 de dolari pe sezon, Paduret a solicitat in ultimele zile un salariu anual de 50.000, lucru acceptat. Totusi, neintelegerile vin din discutiile cu Vasile Siman, care schimba cererea de la o ora la alta. Spre exemplu, acum vrea 100.000 de dolari, iar peste o ora, 150.000 de dolari. In tot acest timp, negociatorii olteni, fie Staicu, fie Mitrita, au oferit initial 30.000 de dolari, iar acum 50.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS