3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stinga s-a pregatit cu Extensiv

Ovidiu Stinga s-a pregatit cu Extensiv

La antrenamentul de ieri-dimineata al Extensivului, doi jucatori „straini“ de gruparea din Parcul „Romanescu“ au atras atentia: Ovidiu Stinga si Yoshiki Mori.

Stinga a spus: „In asteptarea unui eventual angajament din Olanda, poate si din Romania, ma pregatesc, motiv pentru care si astazi, ca si zilele trecute, ma antrenez cu Extensiv“.

Japonezul Mori, ultima oara la Nagoya Grampus Eight (j), a punctat: „Sint in Craiova doar pentru documentare si antrenamente. M-am pregatit in ultimele saptamini cu Chimia si de astazi, cu acceptul celor de la Extensiv, vreau sa ma antrenez o perioada de timp si cu o echipa de liga a doua“. Scarlat si Malaele nu s-au prezentat nici ieri la antrenamente, primul solicitind sa devina liber de contract, iar „bolnavul“ Malaele sa revina la Pandurii Tirgu Jiu. Pina ieri dupa-amiaza n-au revenit inca din Grecia cei doi oficiali ai gruparii din Parcul „Romanescu“, Eugen Mihailescu si Eugen Neagoe.

Miine, de la ora 17.30, gruparea din Parcul „Romanescu“ va juca, pe teren propriu, un amical cu Pandurii Tirgu Jiu, iar joi va intilni „satelitul“ Universitatii din Resita. Acest ultim test se va desfasura pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS