16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au distrat cu Dierna Orsova

Pandurii s-au distrat cu Dierna Orsova

Asteptind ca Pandurii sa joace simbata cu Universitatea Craiova, suporterii echipei tirgujiene au avut surpriza sa vada doar o formatie de Divizia C. Meciul cu Dierna Orsova s-a incheiat cu scorul de 6-1 pentru echipa lui Emil Sandoi, la pauza Pandurii conducind cu 3-1.

Primul „unsprezece“ introdus in teren de Sandoi i-a avut in componenta pe: Hirsu, C. Popescu, Radoi, Arcanu, Trofin, Popete, Cristea, Nica, Stefan, Adi Popescu si Vintilescu. In repriza secunda a fost introdusa in teren si echipa a doua: Balaet, Negrila, Nicola, Braia, Rotaru, Lecoviste, Oancea, Gaman, Stanciu, Lapadat si Croitoru.

Primele trei goluri au fost reusite de Adi Popescu, unul dintre fotbalistii care au inscris in toate meciurile de verificare sustinute de gorjeni pina acum. In repriza a doua au mai inscris Lapadat, Stanciu si Rotaru, iar Adi Popescu si Vintilescu au trimis de doua ori mingea in bara. In ultimul minut de joc, portarul Balaet a aparat o lovitura de pedeapsa dictata de centralul Mihai Catrinoiu.

Antrenorul Emil Sandoi considera ca meciul nu a fost relevant pentru forma echipei, jucatorii avind nevoie de citeva zile libere dupa cantonamentul de la Moena: „Am facut pregatirea fizica la munte, la peste 1.800 de metri, iar ei aveau nevoie de trei-patru zile libere ca sa se readapteze. Este foarte greu sa mai faci efort dupa ce te-ai pregatit in conditii care sint la acea altitudine. Vor avea acum liber pina marti, luni fiind programata doar o sedinta de recuperare.“

O noua imagine pentru Pandurii

Pandurii au evoluat la acest joc in noul echipament Lotto, pe care atit echipa tirgujiana cit, si cea din Motru il vor imbraca in noul sezon. De remarcat faptul ca s-a mai facut un pas la capitolul imagine, elevii lui Sandoi fiind imbracati in Lotto si la sedintele de pregatire. Noua conducere a achizitionat, pe linga echipamentul de joc si cel de prezentare, si unul de antrenament.

Tot in vederea unei imagini cit mai bune a echipei in noul sezon, primaria a luat masura de a monta scaune albastre de plastic si la tribuna a doua, in curind tot stadionul „Municipal“ urmind sa arate ca unul de primul esalon. Terenul arata impecabil, fiind foarte bine ingrijit in perioada in care echipa a lipsit din tara, in aceasta saptamina lucrindu-se si la inscriptionarea panourilor publicitare din jurul terenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS