18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZidane isi va incheia cariera la Real Madrid

Zidane isi va incheia cariera la Real Madrid

Coordonatorul de joc al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, internationalul francez Zinedine Zidane, a confirmat astazi ca isi va incheia cariera in 2005, o data cu expirarea contractului cu clubul madrilen. „Mai am doi ani de contract cu Real Madrid, iar pina atunci voi juca cit mai bine cu putinta, indiferent de competitie“, a spus Zidane, campion mondial (in 1998) si european (in 2000) cu selectionata „Cocosului galic“, dupa antrenamentul matinal efectuat de Real Madrid la Kunming.

„Dupa acesti doi ani, eu ma voi retrage linistit“, a adaugat jucatorul francez de origine algeriana, de 31 ani, care lasase sa se inteleaga, in urma cu un an, ca turneul final al Campionatului European din Portugalia va fi ultima sa competitie in calitate de international.

Zidane si coechipierii sai, printre care vedetele David Beckham, Luis Figo si Ronaldo, sint pentru trei saptamini intr-un turneu de pregatire in Asia. Pentru ca fotbalistii cei mai scumpi din lume nu iau acest turneu in serios, antrenorul portughez al Realului, Carlos Queiroz, le-a interzis jucatorilor sai sa faca turism in perioada acestui turneu, a anuntat zilele trecute cotidianul portughez Correio da Manha. „Noi nu am venit in Asia ca sa ne distram, ci pentru a-i distra pe altii“, ar fi spus tehnicianul.

Conform publicatiei portugheze, jucatorii madrileni nu vor avea nici o zi de odihna in timpul celor trei saptamini de stagiu in Asia si vor ramine la hotel, cu exceptia meciurilor si antrenamentelor.

Clubul madrilen a sosit la sfirsitul saptaminii trecute in China pentru o saptamina de pregatire, urmind sa sustina mai multe meciuri demonstrative in Thailanda, Hong Kong si Japonia. Delegatia spaniola a fost criticata pentru atitudinea sa de superioritate, precum si pentru pretentiile financiare considerate exagerate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS