16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportThierry Henry joaca mai bine de cind s-a casatorit

Thierry Henry joaca mai bine de cind s-a casatorit

Atacantul echipei Arsenal, Thierry Henry, a afirmat, intr-un interviu acordat publicatiei Sky Magazine, ca evolutiile sale s-au imbunatatit de cind s-a casatorit cu manechinul Nicole Merry. „Casatoria constituie o parte importanta a evolutiei carierei mele. Inainte de intilnirea cu Nicole eram un nebun pe teren. In prezent, m-am calmat. Acelasi lucru s-a intimplat si cu viata mea privata“, a spus internationalul francez, care si-a prelungit, in luna mai, contractul cu Arsenal, pina in 2007.

Henry, care a cistigat cu Arsenal campionatul si Cupa Angliei in 2002, este convins ca echipa va obtine o noua victorie in sezonul 2003-2004. „Atunci cind pierd, cel mai important lucru este rapiditatea cu care reusesc sa trec peste acest esec. Noi am pierdut ultima editie de campionat, insa apoi nu am mai discutat despre asta“, a spus Henry.

Atacantul francez se considera mult mai bun ca in urma cu patru ani, atunci cind s-a transferat de la echipa Juventus Torino, pentru suma de 14 milioane de euro. „Stiu sa trag la poarta, sa centrez, sa dau o pasa buna si chiar sa execut lovituri libere atit cu piciorul drept, cit si cu cel sting. Sezonul trecut, cele 20 de pase decisive au contat mai mult pentru mine decit cele 32 de goluri marcate“, a spus Henry.

Internationalul francez a subliniat ca i-ar placea sa cistige un trofeu important cu Arsenal. „Daca am putea cistiga Liga Campionilor, atunci am face istorie. Sint obsedat de ideea de a lasa ceva in urma mea. Iar Arsenal este locul ideal pentru acest lucru“, a afirmat Thierry Henry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS