24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham vrea sa cistige Liga Campionilor

Beckham vrea sa cistige Liga Campionilor

Mijlocasul englez David Beckham a anuntat ieri pe site-ul noului sau club, Real Madrid, ca primele contacte cu coechipierii sai au fost excelente si ca isi doreste sa cistige Liga Campionilor in acest an cu campioana Spaniei.

„Eu sint foarte incintat, este o experienta magnifica“, a spus Beckham dupa prima saptamina petrecuta la clubul madrilen. Jucatorul de 28 ani a explicat ca este bucuros ca se afla in China, dar nu se gindeste decit la ziua de 27 august, cind va debuta sub culorile noului sau club, pe stadionul „Santiago Bernabeu“.

Totodata, Beckham considera ca limba nu este un obstacol de nedepasit, intrucit coechipierii sai il ajuta sa invete spaniola. „Eu cunosteam calitatile coechipierilor mei pe plan sportiv, dar am fost impresionat de calitatile lor umane. Ei m-au ajutat mult sa ma integrez rapid. Le sint foarte recunoscator“, a spus Beckham, care a luat primele lectii de vocabular de la Ronaldo, care l-a invatat pe capitanul nationalei Angliei sa injure. „Noi vrem sa cistigam cit mai multe trofee posibile, dar cel mai important va fi desigur Liga Campionilor“, a mai spus Beckham. Internationalul englez a aparut insa la antrenamentele de ieri, din localitatea chineza Kunming, cu un bandaj la genunchiul drept. El a cazut luni la antrenament, intr-o busculada cu un coechipier, dar a jucat 90 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS