8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Keseru a semnat cu FC Nantes

Andrei Keseru a semnat cu FC Nantes

Tinarul atacant roman Claudiu Andrei Keseru, de la echipa FC Oradea, nou promovata in Divizia A de fotbal, a semnat un contract de stagiar cu formatia franceza FC Nantes, in perspectiva unui contract de jucator profesionist, a anuntat, la inceputul acestei saptamini, conducerea clubului. Conform unor surse apropiate gruparii franceze, valoarea transferului ar fi de 300.000 de euro.

Keseru, care are 16 ani, este component al reprezentativei de juniori a Romaniei si a disputat 12 meciuri in Divizia B cu FC Oradea, in sezonul trecut. Fotbalistul roman, care a fost dorit si de gruparile bucurestene Steaua si Dinamo, i-a impresionat pe oficialii clubului FC Nantes, luna trecuta, cind a fost in probe la echipa franceza.

Un oficial din cadrul clubului FC Oradea sustine insa ca fotbalistul nu a semnat inca un contract cu FC Nantes. „El nu a semnat nici un contract si nici clubul nu a semnat. Negocierile continua, iar rezultatele se vor sti intr-o saptamina. Oricum, el nu ar fi putut semna, deoarece este plecat cu lotul in Turcia“, a spus responsabilul gruparii oradene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS