17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Mutu a fost numit capitan la Parma

Adi Mutu a fost numit capitan la Parma

Formatia AC Parma, la care evolueaza si atacantul roman Adrian Mutu, a decis sa-l aleaga pe fotbalistul roman capitan al echipei, in sezonul 2003/2004, informeaza site-ul calciomercato.com. Decizia a fost luata cu ocazia unei reuniuni care a avut loc la Hotel Village, pe Mont Blanc, unde echipa italiana este intr-un turneu de pregatire.

Dupa incheierea antrenamentului de luni seara, tehnicianul parmegian Cesare Prandelli i-a adunat pe toti componentii lotului in holul hotelului pentru a fi stabilit viitorul capitan al echipei. Cele mai multe voturi le-a primit internationalul roman, care va prelua banderola de capitan de la francezul Sabri Lamouchi, transferat la formatia Internazionale Milano.

Adi Mutu s-a clasat, in sezonul trecut, pe locul al doilea in topul golgheterilor in Serie A, fiind, de asemenea, si cel mai bun jucator strain din campionatul italian. Antrenamentele jucatorilor parmegieni la Morgex se desfasoara dupa un program strict, in fiecare zi de la ora 10.00 la 17.00. Clubul AC Parma a implinit, zilele trecute, 90 de ani de existenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS