12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Serbanoiu a decedat intr-un accident rutier

Mihai Serbanoiu a decedat intr-un accident rutier

Fotbalistul Mihai Serbanoiu de la Pandurii Tirgu Jiu a decedat joi seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Luni seara, Serbanoiu fusese implicat impreuna cu familia intr-un accident auto, el si fiul sau de doar trei luni fiind transportati in stare foarte grava la Bucuresti. Autoturismul cu care se deplasa spre Craiova a fost lovit frontal de un Iveco al carui sofer intrase in depasire fara sa se asigure. In masina se mai afla si sotia fotbalistului, care a fost transportata la Spitalul din Slatina cu leziuni mai usoare. Mihai Serbanoiu a suferit in urma accidentului multiple leziuni la cap si torace, fiind tinut in viata de aparate inca trei zile dupa accident. Fiul sau in virsta de doar trei luni se afla in continuare in stare grava la Spitalul Floreasa, medicii neacordindu-i mari sanse de supravietuire.

In virsta de 23 de ani, Mihai Serbanoiu juca pe postul de mijlocas la Pandurii, fiind titular la mai mult de jumatate din meciurile din sezonul trecut. A debutat ca fotbalist la CSS Slatina dupa ce a absolvit Liceul in Scornicesti. La Pandurii Tirgu Jiu a venit in urma cu doi ani (de la Drobeta Turnu Severin dupa desfiintarea acestei formatii) si i-a avut ca antrenori pe Emil Sandoi, Octavian Cojocaru si Mihai Stelescu. In paralel cu fotbalul urma si cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport „AI. I. Cuza“ din Iasi.

Colegii sai de la Pandurii Tirgu Jiu au declarat prin liderul de sindicat Razvan Rotaru ca depling tragicul accident in care a fost implicata familia Serbanoiu si ca il vor conduce pe ultimul drum pe prietenul si colegul lor. Inmormintarea va avea loc duminica, la Scornicesti, acolo urmind sa se deplaseze si o delegatie cu fotbalisti, antrenori si conducatori de la Pandurii. Conducerea clubului Pandurii Tirgu Jiu va dona o suma de bani familiei fotbalistului si va suporta toate cheltuielile de inmormintare precum si spitalizarea fiului lui Mihai Serbanoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS