17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChindia - UFC Electro 1-0

Chindia – UFC Electro 1-0

Hotărit lucru, celor de la Electro le-a fost scris să se impiedice singuri in acest campionat. După ce n-au fost in stare să depăşească in Valea Roşie pe Flacăra Moreni, simbătă au plecat să joace la Chindia Tirgovişte, echipă deja promovată, gindindu-se că nu mai au şanse să acceadă in Divizia B. Asta pentru că se presupunea că Building Vinju Mare va ciştiga fără probleme la Oltchim, ceea ce nu s-a intimplat! Aşa că, dacă ar fi bătut la Tirgovişte, Electro ar fi putut depăşi pe Building in ierarhia ocupantelor locurilor 3.

Mai mult, vineri, la plecarea spre Tirgovişte, D. Popescu, Rotaru, Predincea, Vilsan, Preda, Sandu şi M. Ionel au refuzat să urce in autocar, cerind conducerii să le achite nişte restanţe financiare sau să le dea măcar cite 500.000 de lei. Pomenindu-se cu răzmeriţa pe cap, cei de la Electro şi-au incropit lotul cu ciţiva juniori şi i-au sunat in draci pe Tudose şi pe V. Luţă, jucători care nu se prezentaseră la echipă toată săptămina, rugindu-i să vină la Tirgovişte. Dacă Tudose a fost convins, V. Luţă a promis că vine, dar n-a mai venit…

In aceste condiţii, Negrilă a aliniat la Tirgovişte o formulă „peticită“, care a pierdut in cele din urmă la limită. Unicul gol al meciului s-a marcat spre minutul 80, dar din minutul 70 craiovenii au jucat in zece oameni, Palea fiind eliminat pentru că şi-a lăsat un adversar fără vreo trei dinţi.

Pină atunci, Şerban (’25) a şutat in bară, Bosoi a ratat de la cinci metri, plasind mingea pe lingă poartă, iar Pătru, după ce a driblat tot ce i-a ieşit in cale, inclusiv pe portar, a ieşit cu mingea afară!

Iată şi echipa aliniată de Negrilă: Rizan – Tudose, Bosoi, Minoiu – Bizu, Palea, Dascălu, Dumitrică, Pătru – Ştefănescu, Şerban. Au mai intrat: Gelemancă, Khadra, Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS