20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe anunta o finala cu cintec

Se anunta o finala cu cintec

Dinamo – FC National

• Stadion „Lia Manoliu“, simbata, ora 20.00 (TVR 1 – in direct).

• Echipe probabile:

Dinamo: D. Tudor – G. Kirita, Onut, Tamas – Fl. Petre, Grigorie, Alexa, Tames, Frasineanu – Danciulescu, Barcauan. Antrenor: I. Andone.

FC National: Vintila – Keca, Iodi, Curt, Nemtanu, P. Marin – Carabas (D. Petrescu), Coman, Caramarin – Sg. Radu, Mitrovici. Antrenor: W. Zenga.

• Vor arbitra: A. Sars – J.P. Chaudre, A. Ugolini (toti din Franta).

In aceasta seara se va incheia sezonul oficial intern o data cu ultimul fluier al finalei Cupei Romaniei.

Trofeul si-l vor disputa Dinamo si FC National, miza fiind si locul din Cupa UEFA care va fi rezervat cistigatoarei de astazi.

In jurul partidei s-a creat deja o mare tensiune, mai ales „bancarii“ fiind cei care i-au acuzat in ultimele zile pe dinamovisti ca umbla cu lucruri necurate.

Tocmai de aceea, FC National a cerut ca finala sa fie condusa de arbitri straini si a primit in cele din urma satisfactie prin aducerea unei brigazi din Franta.

Mai mult, Cosmin Olaroiu, managerul clubului din Cotroceni, a solicitat joi ca toti jucatorii care vor evolua in aceasta seara sa fie supusi unui riguros control antidoping!

In ultima etapa din campionat, ambele finaliste au pierdut cu acelasi scor: 1-3. National a inregistrat insa infringerea pe propriul teren, in fata Ceahlaului, in timp ce Dinamo a fost „executata“ in Banie de Universitatea. Totusi, meciurile au fost fara miza, Andone si Zenga menajindu-si mai multi titulari pentru partida din aceasta seara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS