3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDe luni se vind bilete pentru Romania - Bosnia

De luni se vind bilete pentru Romania – Bosnia

Biletele de meci pentru partida Romania – Bosnia, care se va disputa pe 7 iunie pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Bănie, se vor pune in vinzare de luni. In funcţie de sectoare, biletele au preţuri cuprinse intre 50.000 şi 300.000 de lei. Organizatorii anunţă pe cei interesaţi că tichetele de intrare la meci nu pot fi procurate decit de la casele de bilete de lingă arena „Ion Oblemenco“.

Echipele Romaniei şi Bosniei vor veni de joi in Bănie. Ambele formaţii ale bosniacilor (seniorii şi tineretul) vor fi cazate la „Jiul“. Prima echipă a Romaniei va sta la hotelul Bavaria in timp ce tineretul lui Nae Manea va locui la hotelul Parc.

Brigăzile de arbitri vor fi cazate la Vila Jianu.

Că tot veni vorba, partida de tineret dintre Romania şi Bosnia va fi arbitrată de greci (M. Angelakis – la centru, D. Papadopoulos, N. Vlachos – tuşieri, E. Damianos – rezervă), in timp ce la seniori vor fi arbitri olandezi (R. Bossen – central, J. Pool, J. Meintz – tuşieri, P. Vandogen – rezervă). Meciul de pe „Ion Oblemenco“ va fi supervizat de israelianul Ariel Wolf, in timp ce observator pentru arbitraj va fi cehul J. Urlich.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS