5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii pregatesc derbiul din Giulesti

Oltenii pregatesc derbiul din Giulesti

Echipele de tineret ale Universitatii si Rapidului joaca astazi in Capitala pe terenul lui Staicu!

Pentru Universitatea, derbiul de duminica din Giulesti este foarte important in tentativa echipei noastre de a acumula puncte pentru a iesi din zona periculoasa a clasamentului.

Sorin Cirtu a condus ieri doua antrenamente. Primul, preponderent fizic, s-a desfasurat pe „Ion Oblemenco“, sedinta a doua a zilei fiind programata pe terenul de la cantonament. Moti, Bratu si Oprea, jucatori care au inceput returul la tineret, se pregatesc acum cu echipa mare, dar ei vor face deplasarea astazi spre Bucuresti, acolo unde formatia de sperante a Universitatii va juca in compania Rapidului pe stadionul „Faur“. Un stadion despre care se zice ca este sau ca va intra in proprietatea lui Dinel Staicu si pe care, iata, joaca echipa de tineret a Rapidului!

De astazi incolo, seniorii lui Cirtu vor avea doar cite un antrenament pe zi, iar lotul se va deplasa simbata in Capitala, la complexul „Lebada“. Din pacate, sint sanse mici ca fundasul Catalin Craciunescu sa fie recuperat, el acuzind o serioasa entorsa de genunchi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS