12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimele pregatiri inaintea meciului cu Danemarca

Ultimele pregatiri inaintea meciului cu Danemarca

Jucatorii reprezentativei de fotbal a Romaniei au avut programata miercuri dimineata analiza video a ultimului meci amical disputat de Danemarca. In acea partida, fotbalistii danezi au cistigat cu 2-0 in fata Poloniei, golurile fiind marcate de Tomasson si Larsen. Iordanescu le-a atras atentia elevilor sai asupra potentialului jucatorilor echipei Danemarcei care, in ciuda adversarilor incomozi, au dominat cu autoritate intilnirea cu Polonia.

Victorie cu Juventus Colentina

Dupa analiza video, tricolorii au sustinut un amical la baza de la Saftica in compania divizionarei C Juventus Colentina. Reprezentativa Romaniei a cistigat acest joc-scoala cu scorul de 6-1 (3-1). Golurile echipei nationale au fost marcate de Adrian Mutu, Daniel Pancu, Ionel Ganea, Paul Codrea, Alin Stoica si Florin Bratu. Selectionerul Anghel Iordanescu a folosit in acest meci intregul lot de jucatori.

Cinci jucatori sint sub tratament

Pentru a preintimpina alte accidentari nedorite, medicul reprezentativei Romaniei, Pompiliu Popescu, le-a facut tricolorilor un control medical amanuntit. In urma testelor efectuate, Pompiliu Popescu a hotarit ca fotbalistii Bogdan Lobont, Daniel Pancu, Gheorghe Popescu, Cristian Chivu si Dorinel Munteanu sa ramina sub tratament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS