6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu pariaza pe victoria tricolorilor

Iordanescu pariaza pe victoria tricolorilor

• Generalul este ingrijorat de starea de sanatate a lui Cristi Chivu • Un alt jucator, Daniel Pancu, nu este inca refacut complet dupa o accidentare mai veche la genunchi

Selectionerul Anghel Iordanescu a afirmat ca, daca ar fi sa parieze pe rezultatul meciului Romania – Danemarca, care se va disputa simbata, de la ora 18.00, pe stadionul „National“, ar paria pe victoria tricolorilor. „Danemarca are o echipa completa, cu un joc bun pe laturile terenului, dar asta nu inseamna ca ne temem de ea sau ca nu o putem invinge. Daca ar fi sa pariez, as paria pe victoria Romaniei“, a spus Iordanescu, care a precizat ca este ingrijorat de starea de sanatate a lui Crisitian Chivu, dar spera ca fundasul sa fie recuperat pina la ora meciului.

Referitor la antrenamentul efectuat marti la Saftica, Iordanescu a spus: „A fost o sedinta in care am urmarit sa tinem adversarul sub presiune si m-a bucurat agresivitatea jucatorilor, deoarece in meciul cu Danemarca, pe linga un joc inteligent, trebuie sa dam dovada si de rautate.“

Pancu se teme de starea gazonului

Jucatorii au efectuat marti-dimineata un antrenament tehnico-tactic, timp de 80 de minute, la care nu au participat Bogdan Lobont, Daniel Pancu si Cristian Chivu. „Dupa fiecare meci resimt doua zile dureri la genunchiul drept, insa pina la ora partidei voi fi apt. Danemarca este o echipa puternica, dovada si prezenta ei la ultima Cupa Mondiala. Cred in sansa noastra si in victorie. Important este sa nu jucam in mocirla, ca la meciurile cu Slovenia si Norvegia, pentru ca atunci aceasta a fost principalul nostru adversar“, a spus Pancu, care a precizat ca jucatorii care vor evolua trebuie sa suplineasca absenta atacantilor Adrian Ilie si Marius Niculae.

D. Munteanu recunoaste valoarea danezilor

Dorinel Munteanu considera ca jucatorii trebuie sa uite de starea terenului si sa se concentreze asupra jocului. „Danemarca este cel mai puternic adversar din grupa. Simbata, trebuie sa fim toti in acelasi ton, pentru a invinge si pentru a ramine in cartile calificarii. Ar trebui sa uitam de stadion, de teren si sa ne concentram numai pe evolutia noastra“, a spus jucatorul echipei VfL Wolfsburg.

La sedinta de pregatire de marti au mai asistat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, impresarul Ioan Becali si Gheorghe Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS