21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro ameninta pozitia Chindiei

Electro ameninta pozitia Chindiei

Petrolul Dragasani – Electro 0-2

• Au marcat:
L. Tilihoi ’20, Patru ’70.

Electro: Poenaru – L. Tilihoi, D. Popescu, Rotaru, Sandu, Mihalache – Vilsan, Luta (Palea), Preda – Patru (Serban), Stefanescu (Dumitrica). Antrenor: Fl. Cioroianu.

• Au arbitrat: L. Moisescu (Severin) – R. Azamfirei (Vulcan), L. Capra (Simeria).

Diferenta de valoare dintre Electro si Petrolul Dragasani a fost clar evidentiata in partida de simbata, in care elevii lui Florin Cioroianu si-au dominat cu autoritate adversarii. Pe linga cele doua goluri marcate, fotbalistii craioveni au mai avut alte cinci mari ocazii de a marca, in timp ce jucatorii din Dragasani nu au pus nici macar o data in pericol poarta lui Poenaru.

Revenit in echipa din Banie dupa ce si-a ispasit etapa de suspendare in meciul din runda trecuta cu Turris Magurele, Lucian Tilihoi a „schimbat“ tabela in minutul 20, el fructificind, cu un sut de la sapte-opt metri, o centrare de pe stinga a lui Patru. Scorul final al partidei a fost stabilit in minutul 70 de catre Patra, care a reluat cu capul, din marginea careului mic, o centrare din corner a lui Preda.

Cistigind la Dragasani si profitind de remiza inregistrata intre Progresul Caracal si Chindia Tirgoviste, Electro s-a apropiat la trei puncte de ocupanta locului secund in clasament. De asemenea, formatia craioveana s-a distantat la cinci puncte de principala sa urmaritoare, Progresul Caracal, pe care o va intilni simbata, pe stadionul din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS